Dit zijn wij

Muurschilderingen met Impact

Wat we doen

Vincent Huibers Graffiti Agency organiseert van A tot Z grote en middelgrote graffiti projecten voor overheden, het bedrijfsleven, project ontwikkelaars en event bureaus.

Wie we zijn

De basis van ons bedrijf is gelegd door Vincent Huibers. Vincent is sinds 1989 actief in de graffiti scene. Sinds hij begon met graffiti spuiten, is zijn doel altijd geweest om de lat telkens een stukje hoger te leggen. Met deze gedrevenheid is hij vanaf 2009 ook zijn bedrijf gestart. Iedere schildering, of het nu een reusachtige gevel van een bedrijfspand is of een kleine wand in een kantoor, moet beter zijn dan de vorige.

In 2018 bereiken wij een belangrijke mijlpaal. Met 30 jaar graffiti en Street art ervaring, maken we de overstap naar een graffiti Agency. Omdat wij diepgeworteld zijn in de graffiti wereld, weten wij als geen ander waar de kracht van deze kunst ligt. Deze kennis combineren wij vanaf nu met een zeer uitgebreid netwerk van bekende, getalenteerde en upcomming graffiti artiesten waarmee wij nauw samenwerken.

Hoe we dat doen

Het is onze kracht om een hersenspinsel of idee door te ontwikkelen tot een geweldige muurschildering. Door snelle communicatie en een actiegerichte aanpak, komen we binnen no time to the point. Wij denken mee in het concept, zorgen voor alle praktische randvoorwaarden en regelen de beste artiesten voor de uitvoering. Geef ons een aanvraag en wij zorgen voor een muurschildering met impact.

Rest ons nu nog 1 vraag, wil jij een Binnen of Buiten project?

Krijg je ons op bezoek?

Krijg je ons op bezoek?

Dan ontmoet je Vincent.

Naast het leiden van de agency voer ik nog veel schilderingen zelf uit. Vooral omdat ik dat nog steeds erg leuk vind!
Ik houd er van om projecten uit te voeren samen met mijn getalenteerde vrienden en collega's.
Iedereen heeft zijn specifieke skills en expertise en ik stel graag het perfecte team samen om een grote klus te klaren.

Zie je ons op social media?

Zie je ons op social media?

Dan is dat het werk van Femke Joy Huibers-Saffrie.

Sinds oktober 2018 werk ik samen met Vincent, met veel plezier, voor ons bedrijf. Waar ik eerst het agency gedeelte invulling gaf houd ik me nu enkel nog bezig met de social media.
Op deze manier ben ik wel nog enthousiast betrokken bij ons bedrijf én heb ik mijn handen weer vrij om alle andere ambities en taken die ik heb, succesvol uit te voeren.
Voor vragen over ons bedrijf en contact met de artiesten ben ik altijd beschikbaar!

Bel of mail je ons?

Bel of mail je ons?

Dan helpt Cheryl Riepma je graag verder.

Ik ben sinds Maart 2021 de Officemanager van de agency en ik verzorg het contact, zowel via de mail als via de telefoon.

Ik doe mijn uiterste best om een perfect match te maken tussen klant, project en de beste artiesten.

Ook zorg ik voor het onderlinge contact en behandel ik graag alle eventuele vragen.

Van hersenspinsel tot een muurschildering met impact. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Project starten?

Neem direct contact op