Wij regelen je project van A tot Z

Logistieke ervaring en evenementenorganisatie

Door onze ervaring in logistiek en evenementenorganisatie weten wij wat er komt kijken bij de planning van een project.

Van grote projecten gaat ons hart sneller kloppen! Al onze kennis en kunde steken wij hierin. Wij stropen onze denkbeeldige mouwen op en staan te popelen om aan de slag te gaan.
Door onze jarenlange ervaring met graffiti projecten zijn we thuis in het schrijven van pitches, het ontwerpen van visuele plannen en het geven van heldere presentaties aan partners die betrokken zijn bij de uitvoering van een project.
Maar ook de logistieke kant van een project regelen wij van A tot Z. Van het plaatsen van toiletten, een keet voor de artiesten tot het inzetten van materieel om op moeilijke plaatsen te komen. Daarnaast zijn wij gediplomeerd voor het rijden met hoogwerkers. Wij monitoren het gehele project en instrueren de artiesten en alle andere betrokken over het verloop en de verwachtingen van het project.

Ook kunnen wij voorzien in het op beeld vastleggen van de muurschildering en de vorderingen hierin. Verslaglegging van de before en after situatie. Wij werken hierin samen met een gerenommeerd cameraman die onder andere met een drone aan de slag gaat. Hij is gespecialiseerd in het maken van creatieve beelden die naadloos aansluiten bij de beeldende inslag van ons werk. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Soms zijn er onvoorziene omstandigheden bij grote projecten. Daar raken wij allang niet meer van in paniek. Grote en kleine tegenslagen bieden wij het hoofd met onze oplossingsgerichte aanpak. Zo zorgen wij ervoor dat ieder project tot een goed einde komt.


Van hersenspinsel tot een muurschildering met impact. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Project starten?

Neem direct contact op